Ta’ Selv Borde

BUFFET nr. 1:

Fiske­fad med rejer og asp­ar­gas og kaviar

Skin­ke­stæn­ger med pikantost

Hels­tegt kal­kun og oksefilet

Past­a­sa­lat

Mari­ne­ret kartoffelsalat

Flø­de­kar­to­f­ler

Salat fad med dressing

Frisk frugt

Hjem­mela­vet is

Brød og smør

Pris pr. couv. 239,- kr.

min. 20 pers. 

BUFFET nr. 2:

Varm­rø­get laks m. tomatsalat

Melon m. seranoskinke

BBQ gril­l­køl­ler m. coleslaw

Okse­filet m. salat

Små steg­te kartofler

Cho­ko­la­de­ka­ge

Frisk frugt

Brød og smør

Pris pr. couv. 235,- kr.

min. 20 pers. 

BUFFET nr. 3:

For­ret­ter: Vælg mellem

Høns i asparges

Tun mous­se m. rejer

Fiske­fad m. rejer, asp­ar­ges og dressing

Buf­fet:

Kal­ve­filet

Ovn­bagt kal­kun­bryst svøbt i pesto og seranoskinke

Flø­de­kar­to­f­ler

Steg­te små kry­dre­de kartofler

Rød­vin­s­sau­ce

For­års salater

Hjem­me­bagt brød og smør

Des­ser­ter: Vælg mellem

Hjem­mela­vet Daim is pyn­tet m. frisk frugt

Hjem­mela­vet vanil­je is med nød­delåg pyn­tet med frisk frugt

Hjem­mela­vet vanilje/jordbær is

Pris pr. couv. 240,- kr.

Til­køb: Fri­ka­del­ler m. kar­tof­fel­sa­lat, skin­ke­stang, hotwings m.m.

Pris pr. ekstra ret: 30,- kr. 

Luksus BUFFET nr. 4:

Fiskesup­pe

Lak­se­far­se­ret fiske­filet med stu­vet spinat

Grat­i­ne­ret kammuslinger

Fiske­fad

Lak­serou­la­de

Hels­tegt kalkunbryst

Okse­filet med grill toma­ter og svampe

Flø­de kartofler

Chil­li poppers

Blan­det salat

Brød­sym­fo­ni og smør

Pris pr. couv. 269,- kr.

Kaf­fe m. til­be­hør: Vælg mellem

Kaf­fe m. kran­se­ka­ge konfekt

Kaf­fe m. småkager

Kaf­fe m. lagkage

Pris pr. couv. 50,- kr.