Ta’ Selv Borde

BUFFET nr. 1:

Fiske­fad med rejer og asp­ar­gas og kavi­ar

Skin­ke­stæn­ger med pikan­tost

Hels­tegt kal­kun og okse­filet

Past­a­sa­lat

Mari­ne­ret kar­tof­fel­sa­lat

Flø­de­kar­to­f­ler

Salat fad med dres­sing

Frisk frugt

Hjem­mela­vet is

Brød og smør

Pris pr. couv. 239,- kr.

min. 20 pers.

 

BUFFET nr. 2:

Varm­rø­get laks m. tomatsa­lat

Melon m. sera­noskin­ke

BBQ gril­l­køl­ler m. coleslaw

Okse­filet m. salat

Små steg­te kar­to­f­ler

Cho­ko­la­de­ka­ge

Frisk frugt

Brød og smør

Pris pr. couv. 235,- kr.

min. 20 pers.

 

BUFFET nr. 3:

For­ret­ter: Vælg mel­lem

Høns i asp­ar­ges

Tun mous­se m. rejer

Fiske­fad m. rejer, asp­ar­ges og dres­sing

Buf­fet:

Kal­ve­filet

Ovn­bagt kal­kun­bryst svøbt i pesto og sera­noskin­ke

Flø­de­kar­to­f­ler

Steg­te små kry­dre­de kar­to­f­ler

Rød­vin­s­sau­ce

For­års sala­ter

Hjem­me­bagt brød og smør

Des­ser­ter: Vælg mel­lem

Hjem­mela­vet Daim is pyn­tet m. frisk frugt

Hjem­mela­vet vanil­je is med nød­delåg pyn­tet med frisk frugt

Hjem­mela­vet vanilje/jordbær is

Pris pr. couv. 240,- kr.

Til­køb: Fri­ka­del­ler m. kar­tof­fel­sa­lat, skin­ke­stang, hotwings m.m.

Pris pr. ekstra ret: 30,- kr.

 

Luksus BUFFET nr. 4:

Fiskesup­pe

Lak­se­far­se­ret fiske­filet med stu­vet spi­nat

Grat­i­ne­ret kam­mus­lin­ger

Fiske­fad

Lak­serou­la­de

Hels­tegt kal­kun­bryst

Okse­filet med grill toma­ter og svam­pe

Flø­de kar­to­f­ler

Chil­li pop­pers

Blan­det salat

Brød­sym­fo­ni og smør

Pris pr. couv. 269,- kr.

Kaf­fe m. til­be­hør: Vælg mel­lem

Kaf­fe m. kran­se­ka­ge kon­fekt

Kaf­fe m. småka­ger

Kaf­fe m. lag­ka­ge

Pris pr. couv. 50,- kr.